Lavinia Pârva: „Cred că aş fi o mamă bună”

De: Nicoleta Nicolae / 31.01.2015, 07:00
Lavinia Pârva:
„Anul trecut cred că a fost cel mai greu din viaţa mea, dar totodată a fost şi cel mai bun”, îi mărturiseşte Lavinia Pârva Florentinei Fântânaru la „Dincolo de aparenţe”, sâmbătă, 31 ianuarie, de la 13:00, la Antena Stars.

Lavinia îşi va aminti cele mai dragi momente din copilărie, relaţia apropiată pe care o are cu tatăl ei, cel care o şi însoţea mereu la concursuri, dar şi cu fratele ei mai mare, de care a fost întotdeauna mândră. Artista va dezvălui şi ca părinţii ei îl apreciază pe Ştefan Bănică şi se înţeleg foarte bine cu el: „Ştefan e un tip spumos, în preajma căruia nu ai cum să te plictiseşti”, declară Lavinia.

Deşi simte că încă nu este suficient de matură pentru a avea un copil, Lavinia se vede o mamă bună. „Îmi plac foarte mult copiii, cred că aş fi o mamă bună”, mărturiseşte ea. Cât sunt de importante pentru ea discreţia şi intimitatea şi de ce, ce sporturi noi plănuieşte să încerce, când a făcut cele mai multe mofturi şi cât de greu i-a fost să înveţe să trăiască cu viaţa personală atât de expusă, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile despre care Lavinia Pârva va vorbi sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars.