Lavinia Pârva, despre căsnicia cu Ştefan Bănică: ”A fost menit să ne întâlnim. Nu am programat”

De: Cristiana Trifu / 27.04.2018, 10:23
Lavinia Pârva, despre căsnicia cu Ştefan Bănică: ”A fost menit să ne întâlnim. Nu am programat”
Cântăreaţa Lavinia Pârva este invitata Oanei Turcu, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde vorbeşte deschis despre căsnicia cu Ştefan Bănică, despre vacanţe şi pasiunile pe care cei doi le au în comun.

Artista are convingerea că destinul este cel care i-a adus pe ea şi pe soţul ei împreună, mai ales că nu şi-a imaginat niciodată că se va căsători cu Ştefan Bănică.

”Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună,  atunci aşa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să ştii că nu m-aş fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am şi o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povesteşte-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez. Multă lume mă întreabă când voi face un copil. Eu nu ştiu, nu programez. Las să vină lucrurile firesc, sa vină de la Dumnezeu pentru că eu cred că, daca e dat sa vină ceva, va veni”, spune Lavinia Pârva în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Despre cât este de specială relaţia pe care o are cu Ştefan Bănică, despre stilul lor de viaţă şi schimbările din ultima perioadă de timp, Lavinia Pârva povesteşte duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.