Lavinia Pârva, nea Mărin, Amna şi Nadir intră în joc, la “FANtastic Show” – FOTO

De: Cătălina Matei / 21.07.2016, 13:12
Lavinia Pârva, nea Mărin, Amna şi Nadir intră în joc, la “FANtastic Show” - FOTO
Cea mai amuzantă competiţie a verii, desfăşurată între echipele conduse de vestiţii căpitani Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, continuă sâmbătă, 23 iulie, de la ora 20.00, la “FANtastic Show”.

De această dată, Liviu Vârciu, care conduce competiţia cu scorul de 2 la 1, îi va avea alături în echipa verde pe Lavinia Pârva şi nea Mărin Barbu. Hotărât să egaleze scorul printr-o replică artistică totală, Andrei Ştefănescu  va susţine cele 11 probe ale ediţiei împreună cu Amna şi Nadir, colegii săi din echipa roşie. Ca de obicei, meciul va fi arbitrat de la centrul platoului de Florin Ristei. De asemenea, câteva probe vor fi notate de un juriu popular format din cinci membri.

Pe lângă deja consacratele “Proba de grup”, “Recunoaşte melodia”, “Masa rotundă”, “Recunoaşte vedeta”, “Ruleta imitatorilor”, “Memoria” sau “Butoaiele cu apă”, trei noi probe îşi vor găsi locul în competiţia fantastică de sâmbăta aceasta: “Cine cântă?”, în care concurenţii vor trebui să recunoască cine interpretează melodiile pe care le vor auzi, „Tema muzicală”, în care ambele echipe vor trebui să numească alternativ o melodie românească al cărei refren sau titlu conţine cuvântul care va fi afişat pe un ecran, şi „Vârsta melodiei”, în care concurenţii vor avea de ghicit vârsta fiecărei piese care se va auzi în platou. Vedeta invitată să cânte alături de unul dintre componenţii fiecărei echipe la proba “Duetul” va fi de această dată chiar… prezentatorul Florin Ristei.

Dacă Andrei Ştefănescu va reuşi să egaleze scorul în competiţia pe care o desfăşoară alături de Liviu Vârciu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 23 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a emisiunii “FANtastic Show”.