Lavinia Petrea: “Primăvara simt nevoia să fiu mai feminină”

Apropo.ro / 12.04.2012, 10:08
Lavinia Petrea: “Primăvara simt nevoia să fiu mai feminină”
Deşi este foarte tânără, corespondentul Ştirilor ProTv, Lavinia Petrea, “a furat” câteva secrete de frumuseţe de la colegi, iar acum, că primăvara se face simţită cu adevărat, Lavinia încearcă să fie cât mai feminină.

-Ai un secret legat de machiaj?
Am furat „secrete” de la colegii mei de la machiaj şi păr. Când nu mă aranjează ei pentru a apărea în cadrul Ştirilor ProTv, aplic ce am învăţat de la ei, dar la o scară mult mai mică. Folosesc un fond de ten uşor, fluid, care să nu îmi încarce faţa, puţin fard de obraz şi mascara. In ceea ce priveşte părul, e important să fie proaspăt spălat. Aşa, nu e nevoie să fie foarte coafat ca să arate bine.

– A venit primâvara. Care este primul lucru pe care îl faci acum?
Trec la rochiţe! Primăvara simt nevoia să fiu mai feminină. Să ies din pantolonii care m-au protejat de frig toată iarna şi să port rochiţe, haine lejere şi puţin mai colorate.

Lavinia Petrea– Eşti dependentă de un produs cosmetic anume?
Nu aş putea să stau nicio zi fără demachiant. In rest, chiar dacă rămân fără crema de faţă, improvizez repede o mască naturală făcuta de mine sau folosesc ulei de măsline şi se rezolvă.

-Ai avut vreodată probleme cu greutatea?
Când eram mai mică mi se părea că nu sunt atât de slabă cum aş fi vrut. Am încercat atunci fel de fel de diete: disociată, cu supă de varză … însă renunţăm destul de repede pentru că mă simţeam leşinată, ameţită şi … deprimată. De atunci mi-am zis că nu are rost. Sunt însă atentă la ce mănânc. Şi mănânc fără sare. Implicit, aşa am eliminat multe alimente care fac rău siluetei: mezeluri, mâncare de la fast-food, produse semipreparate. Imi pun alte condimente cum ar fi piper, rozmarin, busuioc sau lămâie.

– Faci sport?
Sportul este minunat! Copilăria şi adolescenţa mi-am trăit-o făcând zilnic sport, iar asta m-a ajutat nu numai să cresc sănătos, ci şi să am o viaţă disciplinată, ordonată şi un psihic bun. Regret acum că timpul nu îmi mai permite să fac sport la fel de des, însă merg la piscină, iar acasă am fitball, o minge cu ajutorul căreia fac câteva exerciţii simple pentru picioare, braţe şi abdomen. Chiar şi 10-15 minute făcute dimineaţa mă ajută să mă trezesc şi să fiu în formă.