Lavinia Petrea şi Mihai Dedu împart nu doar pupitrul ştirilor, ci şi ziua de naştere

De: Nicoleta Nicolae / 10.07.2012, 08:00
Lavinia Petrea şi Mihai Dedu împart nu doar pupitrul ştirilor, ci şi ziua de naştere
Echipa Ştirilor ProTv de dimineaţă se pregăteşte de petrecere. Azi, pe 10 iulie, atât Lavinia Petrea, cât şi Mihai Dedu îşi sărbătoresc ziua de naştere, de care se vor bucura cu noaptea-n cap, de vreme ce prezintă împreună ştirile dimineţii.

„Implinesc 30 de ani, dar parcă nu sunt ai mei! Mă simt mult mai tânără”, a mărturisit Lavinia. „Mă bucur însă că schimbarea prefixului coincide şi cu mari realizări pe plan profesional. De sărbătorit, voi sărbători cum nu am mai făcut-o niciodată: la pupitrul ştirilor, alături de un alt sărbătorit”, a dezvăluit Lavinia. „Chiar în prima zi de prezentare, în direct, am aflat că eu şi Mihai suntem născuţi în aceeaşi zi. In fiecare an, de ziua mea, familia, prietenii, colegii mei m-au făcut să mă simt foarte bine şi iubită, iar cadoul cel mai frumos pentru mine este că cei pe care îi iubesc sunt lângă mine”, a precizat ea.
Pentru Mihai Dedu, sărbătoarea va începe în familia Ştirilor ProTv de dimineaţă şi va continua şi după- amiază… tot în familie, alături de cei apropiaţi.

Echipa Stirilor ProTV de dimineataColegii lor au numai urări frumoase pentru matinalii sărbătoriţi. Andreea Marinescu le doreşte „să zâmbească şi să se bucure de cei dragi”, iar Neti a pus o vorbă bună la astre. „Le doresc să facă echipă de învingători, de lideri de audienţă, aşa cum recomandă vibraţia lui 1”. Raluca Arvat le urează „La mulţi ani şi la cât mai mulţi paşi înaintea celor doi raci care nu dau niciodată înapoi, nici la ştiri, nici în viaţă”, iar rapsodul Busu le-a dedicat o poezie inedită, compusă special pentru ei.

Vă spune Busu, numai el, destinul, poa’ să facă,
Să se întânească Racul Dedu cu Lavinia, tot Racă,
Născuţi pe 10 iulie, în câte-o vară,
El hâtru, ea gingaşă şi sprinţară.
Dar în povestea mea nu e deloc cum credeţi voi
Pentru că amândoi, deşi sunt raci, nu dau-napoi.
Merg înainte, numai înainte, zi de zi
De-acum şi cât pe lume Racii or mai fi.
Şi cum destinul face şi tot el desface,
Urmează o urare pentru ei, nu am ce face.
Să facă el destinul ce o face,
Ca să aveţi în viaţă numai pace.
Şi să desfacă orice piedică-n a voastră viaţă
Ca să ne ţineţi treji în fiecare dimineaţă.