Lavinia Sandru, cea mai buna solutie pentru Primaria Capitalei

Apropo.ro / 09.01.2008, 13:42
Lavinia Sandru, cea mai buna solutie pentru Primaria Capitalei
PIN Bucuresti considera ca vicepresedintele partidului, Lavinia Sandru, ar putea fi „cea mai buna solutie" pentru Primaria Capitalei.

PIN Bucuresti considera ca vicepresedintele partidului, Lavinia Sandru, ar putea fi „cea mai buna solutie” pentru Primaria Capitalei, o decizie finala cu privire la sustinerea candidaturii acesteia urmand sa fie luata in luna februarie.

Oana Rotaru, membru in Consiliul Liderilor PIN, a declarat ca, in urma discutiilor preliminare cu privire la alegerile locale din vara, PIN Bucuresti considera ca „cea mai buna solutie” pentru Primaria Capitalei ar fi Lavinia Sandru, dar decizia finala in acest sens este asteptata in februarie.

„Un prim argument in acest sens ar fi acela ca, la alegerile europarlamentare, am obtinut 4% la Bucuresti, fara fonduri si fara reprezentanti in toate sectiile de votare. De asemenea, potentialii contracandidati pentru Primaria Capitalei fac parte din vechea garda politica, sunt oameni corupti, cu dosare penale, de care bucurestenii s-au saturat”, a declarat Oana Rotaru.

Contactata telefonic, Lavinia Sandru a declarat, pentru MEDIAFAX, ca va candida cu „placere” si „determinare” la Primaria Generala a Capitalei daca filiala PIN Bucuresti o va propune drept candidat.

„Este clar ca Bucurestiul este in criza, pentru ca toate administratiile s-au ocupat doar de spagi, nu de cetatean. Daca la sedinta PIN Bcuresti, din februarie, voi fi nominalizata pentru Primaria Capitalei, voi accepta cu placere si cu determinare sa candidez. In ceea ce ma priveste, nici nu am furat, nici nu am mintit si, fara falsa modestie, sunt cel putin la fel de competenta ca unii dintre cei pe care bucurestenii i-au preferat pana acum”, a afirmat Lavinia Sandru.