Lazar Maior, reales în fruntea Blocului revolutionarilor

Apropo.ro / 27.07.2007, 13:40
Lazar Maior, reales în fruntea Blocului revolutionarilor
Blocul National al Revolutionarilor (BNR) l-a reales pe Dorin Lazar Maior în functia de presedinte al organizatiei revolutionarilor, în cadrul unui congres extraordinar desfasurat la Brasov, însa acesta este contestat de conducerea de la Bucuresti a Blocului revolutionarilor. Alaturi

Blocul National al Revolutionarilor (BNR) l-a reales pe Dorin Lazar Maior în functia de presedinte al organizatiei revolutionarilor, în cadrul unui congres extraordinar desfasurat la Brasov, însa acesta este contestat de conducerea de la Bucuresti a Blocului revolutionarilor.

Alaturi de Maior, din noua conducere a Blocului National al Revolutionarilor mai fac parte Mircea Bucur – presedinte executiv, Vasile Duta – secretar general, si Ioan Curta – secretar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Congresul extraordinar, derulat sub coordonarea lui Dorin Lazar Maior si la care au participat 1.120 de persoane, reprezentante a 97 de asociatii de revolutionari, dintr-un numar de 130 de asociatii active, a aprobat si schimbarea sediului central al Blocului National al Revolutionarilor, de la Bucuresti la Brasov, în sediul Asociatiei revolutionarilor brasoveni.

Maior a declarat ca noua conducere a BNR doreste sa-si „refaca pozitia în societatea civila” si ca Blocul National al Revolutionarilor nu doreste sa faca o „politica concreta”. „Vom vedea în viitor daca se impune sau nu o colaborare politica”, a precizat Maior.

Mediafax