Leacul pentru Ebola a fost descoperit de un preot nigerian

De: Carmen Ulian / 21.08.2014, 07:00
Leacul pentru Ebola a fost descoperit de un preot nigerian
Preotul nigerian Joshua susține că a descoperit și a patentat unicul leac împotriva bolii Ebola.

Joshua este un preot din Nigeria care susține că are puteri tămăduitoare, se întâmplă să fie și milionar, dezvăluie că a patentat apa sa sfințită ce poate vindeca bolnavii de virusul Ebola.

Bărbatul a trimis 4.000 de sticle cu apa specială către Sierra Leone, unde se află mai mulți bolnavi, cu ajutorul unui jet privat pentru care a plătit 50.000 de dolari.

Vestea despre puterile sale a ajuns la bolnavi chiar în momentele în care medicii încercau să-i convingă că știința îi va ajuta mai mult decât rugăciunile sau vrăjitoria. Totuși, bolnavii care au încercat apa sfințită nu au fost vindecați de boală. Cel puțin nu până acum.

apa sfintita

S-a aflat că preotul nigerian a trimis și o sumă importantă de bani în Sierra Leone, acest gest nefiind făcut public de el. Autoritățile au declarat că banii primiți de la Joshua, dar și de la alți oameni, îi vor ajuta în cercetările găsirii unui leac dar și îngrijirii bolnavilor.

Joshua este unul dintre pastorii importanți ai lumii, căci a fost inclus într-un top Forbes din 2011 cu o avere estimată între 10 și 15 milioane de dolari. Are mii de adepți în toată lumea și este extrem de iubit. Unii dintre aceștia susțin că pastorul i-a vindecat de HIV sau cancer, că poate prezice viitorul, precum atacul cu bombă din 2013 de la maratonul din Boston sau dispariția avionului Malaysia Airlines M370.