Leadership Feminin, un stil de viata! (poze)

Apropo.ro / 06.03.2009, 12:23
Conferinta a reunit personalitati feminine, capabile sa se faca urmate si sa lupte pentru schimbarea societatii in care traim

Fundatia Leaders Romania a organizat, ieri, 5 martie, prima editie a conferintei „Leadership Feminin„, care s-a desfasurat la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg Johann nr.19, Bucuresti).

La eveniment au luat parte personalitati feminine, capabile sa se faca urmate, sa ia decizii si sa lupte pentru schimbarea societatii in care traim.

Astfel, in cadrul conferintei au luat cuvantul: Stela Popescu, Sandra Pralong, Oana Pellea, Maria Grapini, Aurora Liiceanu, Leslie Hawke, Dana Tudorache, Liliana Popescu si Vasile Paun.

Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, nu a putut sa ajunga la eveniment si a trimis un mesaj electronic, iar Mihaela Radulescu a ramas blocata in trafic, dar a luat legatura cu organizatorii, pe care i-a invitat sa vorbeasca despre aceasta tema in emisiunea ei.

Conferinta a fost realizata sub Inalt Patronajul Principesei Margareta a Romaniei care, cu toate ca a lipsit, a tinut sa transmita urmatoarele: „Un proiect centrat pe leadership feminin este potrivit astazi. Implicarea femeii moderne in dezvoltarea societatii este un fenomen care merita atentia si interesul nostru. Fie ca actioneaza in politica, in afaceri, cultura sau in societatea civila, femeile aduc in ceea ce fac devotament, intuitie, spirit caritabil si empatie.”

Oana Pellea , dar si celelalte invitate, au precizat ca un lider este o persoana care se simte bine cu sine si care pune placere (care uneori „trebuie inventata”) si pasiune in ceea ce face.

Cu toate ca a strans mai putina lume decat se asteptau organizatorii, evenimentul a fost, dupa parerea mea, foarte interesant si sper ca la urmatoarea editie sa se bucure de un succes mai mare…

VEZI AICI POZE DE LA EVENIMENT!

Stela Popescu

Sandra Pralong


Sursa Foto: leaders.ro