Lecțiile virtuale interactive Intuitext

Apropo.ro / 29.04.2004, 10:52
Lecțiile virtuale interactive Intuitext
Compania Softwin a participat la ediția din 2004 a CERF cu doua standuri distincte, unde a expus, pe lînga gama de soluții antivirus BitDefender™, și noile lecții virtuale interactive Intuitext™, care au cîștigat Premiile Industriei IT&C la categoria

Compania Softwin a participat la ediția din 2004 a CERF cu doua standuri distincte, unde a expus, pe lînga gama de soluții antivirus BitDefender™, și noile lecții virtuale interactive Intuitext™, care au cîștigat Premiile Industriei IT&C la categoria „Proiectul cu cel mai bun conținut educațional al anului”.

Intuitext™ a fost creat în urma acumularii unei experiențe de peste 10 ani în domeniul învațamîntului de avangarda. La CERF, Softwin a prezentat lecțiile interactive de biologie, geografie, chimie și fizica care se concentreaza pe prezentarea și explicarea fenomenelor greu de studiat și înțeles prin mijloacele tradiționale de învațare, dezvoltate în conformitate cu programa școlara în vigoare.

„Prin aceasta abordare ne propunem promovarea unui învațamânt modern, de calitate, orientat mai puțin spre reținerea mecanica de informații și mai mult spre formarea de competențe”, a spus Sorin Guleac, eLearning Product Manager Softwin.

Conform oficialului companiei, în acest an, din cei aproximativ 10.000 de vizitatori ai standului, în majoritate liceeni și profesori, peste 4.000 s-au înscris în Clubul Intuitext™ .

„Am mizat pe aceasta abordare și am cîștigat. Mai mult chiar, am avut surpriza sa primim aprecieri pozitive și mesajele de încurajare de la parinții și tinerii care au testat produsele și au participat la > susținute de profesori pe o tabla virtuala”, a spus Guleac.

În acest moment lecțiile interactive virtuale Intuitext™ sînt disponibile în majoritatea rețelelor de magazine care comercializeaza produse hardware și software, în marile lanțuri de librarii, în hipermarket-uri și chiar pe baza de comanda de pe site-ul www.intuitext.ro. Reprezentantul Softwin a adaugat ca, în perioada urmatoare, vor fi lansate noi soluții pentru domeniul educațional, care se vor adresa companiilor și administrației publice.

Mediafax Business/ IT