Led Zeppelin lansează un videoclip interactiv pentru “Trampled Under Foot” (Brandy & Coke)

Apropo.ro / 01.04.2015, 18:00
Led Zeppelin lansează un videoclip interactiv pentru “Trampled Under Foot” (Brandy & Coke)
Legendara formaţie Led Zeppelin a bătut palma cu Interlude, o importantă companie media, pentru a produce un videoclip interactiv care să acompanieze piesa nelansată până acum “Trampled Under Foot”, denumită în acele vremuri, când încă se mai lucra la ea, “Brandy and Coke”.

Clipul poate fi urmărit pe site-ul oficial al trupei: http://www.ledzeppelin.com/video

Pe parcursul unei călătorii captivante compresata în mediul virtual, fanii Led Zeppelin au şansa de a vedea dincolo de faţadă copertei unuia dintre cele mai reprezentative albume rock din istorie, Physical Graffitti, păşind astfel în interiorul clădirii prin cele 16 ferestre deschise acum pentru prima dată.

Până acum, niciun fan nu a avut atât de multe căi de a explora şi a de privi cum un videoclip capăta viaţa. Selectând una dintre cele 16 ferestre, publicul poate intra în câte o cameră şi poate lua parte la povestea din spatele conceptului grafic. Folosind filmări de arhivă precum cea realizată în timpului concertului susţinut la Earl’s Court, dar şi animaţii originale, tehnologia Interlude permite celor care urmăresc videoclipul să interacţioneze cu personajele din fiecare cameră fără să  întrerupă cursul piesei.

“Brandy & Coke” (Trampled Under Foot) apare şi pe cel mai recent disc marca Led Zeppelin, o ediţie deluxe a legendarului album “Physical Graffitti” cu ocazia celebrării a 40 de ani de la lansare. Câştigător a numai puţin de 16 premii Grammy, materialul „Physical Graffitti” este considerat drept unul dintre cele mai importante albume din istoria muzicii, cele 15 piese pe care le conţine reprezentând un tur de forţă creativă care a explorat întreaga dinamică muzicală a trupei.