Legacy mai morocanos

Apropo.ro / 29.05.2006, 16:12
Legacy mai morocanos
Au trecut trei ani de la prezentarea actualului Legacy si, dupa obiceiul japonezilor, a venit vremea primului face lift. Noua varianta a fost deja prezentata in Japonia si pe langa o serie de modificari estetice sunt si cateva de ordin tehnic. Chirurgia plastica a vizat, in primul rand,

Au trecut trei ani de la prezentarea actualului Legacy si, dupa obiceiul japonezilor, a venit vremea primului face lift. Noua varianta a fost deja prezentata in Japonia si pe langa o serie de modificari estetice sunt si cateva de ordin tehnic. Chirurgia plastica a vizat, in primul rand, partea frontala si cea posterioara. Farurile, de acum, curg mai lin, dar muchia care „musca” din aripile laterale confera masinii o privire mult mai agresiva. Grila are rotunjimi mai pronuntate, dar, si aici, sunt cateva muchii mai agresive. Sedanul a primit stopuri mai mici, iar cele de pe combi au o nuanta diferita. La acest look nou s-au asortat si cateva elemente cromate. Interventia este destul de discreta, astfel incat nu s-a stricat caracterul masinii. La interior au fost schimbate doar cateva elemente decorative.

Modificarile ce au vizat partea tehnica au ca rezultat reducerea consumului, motoarele (boxer cu 4 cilindri de 2 litri si cu 6 de 3 litri) primind camere de ardere noi si partea de admisie, respectiv evacuare a fost modificata. De asemenea, daca masina este echipata cu transmisie automata aceasta comunica cu motorul prin noul sistem de management, denumit SI-Drive.

Inca nu se stie cand va avea loc prezentarea oficiala in Europa, dar ne asteptam ca Legacy face-lift sa fie prezent pe toate pietele importante pana la sfarsitul anului.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: