Legătură ciudată între echipa Dinamo și un agent imobiliar din India! (Video)

De: Carmen Ulian / 26.06.2014, 09:30
Legătură ciudată între echipa Dinamo și un agent imobiliar din India! (Video)
Un agent imobiliar din India s-a înconjurat doar de lucruri în culorile alb-roșu. Am putea spune că i-a copiat de-a binelea pe cei de la Dinamo.

Nu știm dacă indianul a auzit de echipa de fotbal Dinamo, dar indianul din Bangalore a făcut o mare fixație pentru culorile sportivilor de la noi, alb și roșu.

Și a început prin a-și decora casa în aceste două culori. De la pasta de dinți și până la canapele, așternuturi, draperii sau mașină, toate sunt în alb-roșu.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a declarat că s-a lăsat inspirat de Mahatma Gandhi, care întotdeauna a purtat haine albe. Raj, proprietarul unei agenții imobiliare, a dorit să aibă și el un stil personal, după care să fie recunoscut.

Încă din copilărie, a vrut să fie un copil unic. Toată lumea purta vestimentație albă, iar el a dorit să aducă ceva în plus, să-și pună amprenta, și a descoperit că albul dă bine în combinație cu roșul.

Combinația alb-roșu a fost adoptată de indian în toate aspectele vieții sale, chiar și la birou, iar familia trebuie și ea să poarte tot aceste culori.

Indianul mai este obsedat și de cirfa 7. Tatăl său a dorit să-l boteze cu un nume fără conotație spirituală sau culturală, astfel că l-a botezat Seven, el fiind și al șaptelea copil al familiei.

Agentul imobiliar a dus tradiția mai departe, luând în serios cifra. Numărul său de telefon se termină în 777, are 7 nasturi la sacou, vorbește șapte limbi străine și mai are cirfa 7 lipită pe tetiera mașinii personale.