Legătura neştiută dintre Andreea Bălan şi Liviu Vârciu. S-au sărutat în baie

De: Cristiana Trifu / 23.03.2018, 12:30
Legătura neştiută dintre Andreea Bălan şi Liviu Vârciu. S-au sărutat în baie
În urmă cu peste 15 ani, pe vremea când Andreea făcea istorie cu trupa Andre, iar Liviu Vârciu cânta în trupa LA, au fost implicaţi amândoi într-un proiect de televiziune care nu s-a mai difuzat însă niciodată.

 Din scenariu făcea parte şi un sărut ”furat” într-o baie, la Sala Polivalentă.

Andreea Bălan şi Liviu Vârci au fost, la începuturile carierei, parteneri pe platourile de filmare pentru un proiect despre adolescenţi. Este vorba despre filmul „Cineva ca tine”, care nu a fost difuzat însă niciodată.

Personajul lui Liviu Vârciu era un patron de club, iar cel al Andreei o tânără care la un interviu de angajare. Patronul Vârciu căuta cântăreţe care să întreţină atmosfera în club, iar solista îşi căuta de lucru.

Deşi au apărut zvonuri, la vremea respectivă, că între cei doi ar fi existat o relaţie, Liviu a negat acest lucru. „Nu a fost nimic între mine şi Andreea Bălan. Ne-am jucat un pic şi a ieşit un film drăguţ. Ele erau mici, am zis să ne jucăm un pic în faţa camerelor de luat vederi. Am pupat-o o dată în baie la Sala Polivalentă. Am pus bodyguarzii la uşă, ca să nu intre taică-su, ne-am pupat o dată şi gata! S-a întâmplat când ea avea 14 ani”, a povestit Liviu Vârciu la emisiunea wowbiz.