Legătura neştiută dintre Cătălin Botezatu şi Elena Ceauşescu: “M-a plăcut din prima” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 06.04.2017, 12:51
Legătura neştiută dintre Cătălin Botezatu şi Elena Ceauşescu: “M-a plăcut din prima” - FOTO
Cătălin Botezatu a fost manechinul favorit al soţilor Ceauşescu, iar Elena i-a făcut chiar şi buletin de Bucureşti!

De altfel, designerul a participat la toate evenimentele de modă ale foştilor dictatori şi îi considera pe aceştia niste fashionişti ai vremurilor comuniste în România!

Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu: „Este o …”

Cătălin Botezatu tânjeşte după Drăguşanca: „O voi iubi mereu. Dacă vreodată rămâne singură, uşa mea e deschisă”

Invitat la o emisiune tv, Botezatu a povestit de ce l-a simpatizat Elena Ceauşescu şi cum l-a ajutat acest fapt.

“Elena Ceauşescu m-a plăcut din prima şi, de fiecare dată, mă vroia în prezentările private şi spunea că vrea că eu să îi dau eu buchetele de flori! Eram deja manechinul favorit al familiei, lucru care, recunosc, m-a ajutat! Pentru cei care nu ştiu, în acele vremuri, se ţineau evenimentele în anumite locuri de la Institutul de Cercetare în faţă a doar patru fotolii, două erau ocupate de preşedintele României şi soţie, iar celelalte de o familie de capete încoronate, invitată special! Cred că am avut ocazia atunci să îi văd pe cei mai importanţi oameni ai lumii şi consoartele lor”, a povestit Botezatu.

Cu toate acestea, existau reguli stricte pentru toţi cei care urcau pe scenă şi intrau în contact cu soţii Ceauşescu. ,,Era o întreagă demenţă în backstage! Veneau oamenii de la partid şi ne controlau până şi în chiloţi! Nu aveam voie să fim răciţi sau bolnavi, pentru că dacă am fi intrat în contact cu Nicolae şi Elena Ceauşescu, le dădeam microbi”, a mai spus Cătălin.

În ceea ce priveşte vestimentaţia aleasă de Nicolae şi Elena Ceauşescu, Botezatu spune că cei doi erau mereu în tendinţe şi se îmbrăcau foarte bine pentru acele vremuri.