Legea Pământului, noul serial turcesc difuzat de Euforia TV, începe din 6 aprilie

De: Nicoleta Nicolae / 23.03.2015, 11:00
Legea Pământului, noul serial turcesc difuzat de Euforia TV, începe din 6 aprilie
Postul TV a achiziţionat producţia turcească “Legea Pământului”. Serialul va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 20.00.

Povestea noului serial difuzat de Euforia TV are la baza o duşmănie de moarte care a alimentat cele două familii din Mardin.

În timp ce familia Pehlivan şi-a pierdut fiul cel mare, familia Bozbey şi-a exilat fiul cel mare, Ömer, din Mardin, ca o condiţie a păcii dintre cele două familii. Din pricina exilului, tânărul Ömer a trăit departe de familie şi şi-a creat propria viaţă, devenind un om de afaceri de succes. În Mardin, mama sa Kureyşa, care este Agă după moartea soţului său, aşteaptă împreună cu Halil, fratele lui Ömer, să vină ziua în care fratele său mai mare va deveni Agă.

O altă persoană care aşteaptă să devină Agă este Kadir, singurul fiu al familiei Pehlivan. În timp ce tatăl său se află pe patul de moarte, cu ajutorul mamei sale, Fidan, Kadir devine Agă. Prima lui sarcină este să rupă pacea şi să îşi răzbune fratele.

În timp ce Halil şi Kadir încep să se urmărească prin Mardin, în încercarea de a se ucide reciproc, Ömer, aflat în Istanbul, este implicat în lupta sângeroasă, fără să ştie exact ce se întâmplă. Acolo, Ömer este cu dragostea vieţii sale, Leyla şi este pe cale să plătească un preţ. Aceasta nu cunoaşte trecutul iubitului său şi este la începutul unor zile crunte.