Legea pensiilor semnata de doi ministri incompetenti

Apropo.ro / 18.07.2007, 20:17
Legea pensiilor semnata de doi ministri incompetenti
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa ce a anuntat ca a promulgat Legea pensiilor, ca scrisoarea de raspuns la solicitarea sa de fundamentare a acestei legi a fost semnata de doi ministri "incompetenti", premierul Calin Popescu Tariceanu neasumându-si documentul.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa ce a anuntat ca a promulgat Legea pensiilor, ca scrisoarea de raspuns la solicitarea sa de fundamentare a acestei legi a fost semnata de doi ministri „incompetenti”, premierul Calin Popescu Tariceanu neasumându-si documentul.

„Scrisoarea a fost semnata de doi ministri, dupa parerea mea, incompetenti, iar premierul nu si-a asumat raspunsul la scrisoarea mea”, a declarat Traian Basescu, referindu-se la ministrul de Finante Varujan Vosganian si la ministrul Muncii, Paul Pacuraru.

El a spus ca, în locul analizei economice solicitate, a primit un raspuns „încarcat de deziderate, de declaratii politice”, fara nicio fundamentare, asa cum prevede articolul 138 alineatul 5 din Constitutie, conform caruia nicio cheltuiala bugetara nu poate fi aprobata fara stabilirea sursei de finantare.

Mediafax