Legea pensiilor și abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe

Apropo.ro / 28.06.2007, 10:34
Legea pensiilor și abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe
Plenul Camerei Deputaților în care erau prezenți 13 parlamentari a adoptat, joi dimineață, pe articole, proiectul PSD al legii pensiilor și legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanțe în vacanța parlamentară. Ședința

Plenul Camerei Deputaților în care erau prezenți 13 parlamentari a adoptat, joi dimineață, pe articole, proiectul PSD al legii pensiilor și legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanțe în vacanța parlamentară.

Ședința de plen a Camerei a început la ora 8.40, când în sală se aflau practic 13 deputați, deși își înregistraseră prezența, la condică, 62 de parlamentari.

Președintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, anunțase de miercuri seară că ședința de joi va începe la ora 8.30 cu Legea pensiilor.

La momentul adoptării Legii pensiilor și a proiectului de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe, deputații social-democrați nu se aflau în sală, ei coborând de la grup abia după ce ambele proiecte au fost declarate adoptate, pe articole.

Olteanu a luat în discuție ambele proiecte, întrebând, la articole, dacă există obiecții sau comentarii. În situația în care nu au existat obiecții sau comentarii, Olteanu a declarat ambele proiecte adoptate pe articole.

La ora 12.30 urmează să fie dat votul final în cazul ambelor proiecte.

Mediafax