Legenda călăreţului singuratic (trailer)

De: Mioara Tronaru / 05.07.2013, 09:00
Legenda călăreţului singuratic (trailer)
PREMIERA 05.07 TO: The Lone Ranger. Producţie SUA, 2013. R: Gore Verbinski. Cu: Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, Helena Bonham Carter, Matt O'Leary. Distribuit de Forum Film România

Povestea eroului nostru începe cu un grup de jandarmi texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuiţi condusă de Butch Cavendish. Prinşi în ambuscadă de răufăcători, oamenii legii sunt nimiciţi şi ucişi, aparent în totalitate. Un supravieţuitor este găsit, însă, de un amerindian pe nume Tonto care îl îngrijeşte până la întremare. Jandarmul, purtând o mască şi călărind un armăsar pe nume Silver, face echipă cu Tonto pentru a-i aduce pe membrii bandei în faţa justiţiei.

Din 2005, o dată cu colaborarea lor la ”Mireasa moartă”, Johnny Depp şi Helena Bonham Carter au tot lucrat împreună în filmele lui Tim Burton: ”Charlie şi frabrica de ciocolată”, ”Sweeney Todd”, ”Alice în Ţara Minunilor”, ”Dark Shadow”. ”The Lone Ranger” este primul film în care cei doi îşi dau replica în afara universului lui Burton. Filmul marchează şi reîntâlnirea lui Depp cu regizorul Gore Verbinski după primii trei ”Piraţi din Caraibe” şi ”Rango”.