Legendarul grup ABBA va reveni în 2021 cu noi piese, după 40 de ani

De: Ana Obretin / 09.05.2021, 10:11
Legendarul grup ABBA va reveni în 2021 cu noi piese, după 40 de ani

Muzicianul Björn Ulvaeus a dezvăluit că legendarul său grup suedez ABBA va lansa „sigur” piese noi anul acesta. Compozitorul, în vârstă de 76 de ani, a declarat pentru publicația The Herald Sun că formația s-a reunit la Stockholm pentru a discuta despre acest lucru. „Vor fi piese noi anul acesta, asta este clar”, a spus acesta. 

Björn – căruia i se alătură Benny Andersson, Agnetha Faltskog și Frid Lyndstad în grup – a adăugat că el și colegii săi s-au întors în studio pentru a înregistra materiale noi.

„Suntem prieteni foarte, foarte buni”, a spus muzicianul, potrivit Daily Mail.

Anul trecut, ABBA, care a lansat cel mai recent album de studio, „The Visitors”, în 1981, a anunțat că va lansa cinci piese noi în 2021. În 2018, membrii grupului au spus că intenționează să înregistreze piese noi pentru prima dată, iar acum s-a confirmat faptul că au mai multe melodii decât planificaseră inițial. În pofida acestui anunț, ABBA a trebuit să amâne lansările, care includeau piesele „I Still Have Faith In You” și „Don’t Shut Me Down”, precum și turneul de holograme ABBAtar, din cauza pandemiei.

Membrii grupului s-au despărțit în 1982, la apogeul carierei, iar, în ultimii ani, Bjorn a divorțat de colega de trupă Agnetha, în timp ce Benny și Frida s-au despărțit și ei. Au cântat împreună pentru prima dată în 2016, la un eveniment privat, care a marcat 50 de ani de la prima întâlnire între compozitorii Bjorn și Benny.

CITEȘTE ȘI: Trupa ABBA s-a reunit după 30 de ani! Cum arată acum artiştii care au făcut istorie

Anni-Frid Lyngstad, fosta componentă ABBA, a mai lansat un single

Trupa ABBA a refuzat un miliard de dolari!

Foto: Profimedia Images