Legume la tigaie

Apropo.ro / 14.02.2006, 17:00
Legume la tigaie
Ingrediente pentru 4 porții 4 cepe mici, 10-15 palarii de ciuperci, 1 morcov, 1 țelina mica, 1 dovlecel subțire, sos de soia, orez cu bobul lung, sare, piper. Preparare Ceapa se taie în patru pe lungime și apoi pe lațime și se desfac foile. Ciupercile se taie


Ingrediente pentru 4 porții
4 cepe mici, 10-15 palarii de ciuperci, 1 morcov, 1 țelina mica, 1 dovlecel subțire, sos de soia, orez cu bobul lung, sare, piper.

Preparare
Ceapa se taie în patru pe lungime și apoi pe lațime și se desfac foile. Ciupercile se taie bucați mari, morcovul și țelina bastonașe, dovlecelul felii subțiri, taiate la randul lor bucați potrivite. Într-o tigaie cu ulei încins, se calesc legumele, pe foc mare. Se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust. Se servesc împreuna cu orez fiert, garnisit cu sos de soia.