Lehmann revine la Arsenal in meciul cu Steaua

Apropo.ro / 12.12.2007, 10:34
Lehmann revine la Arsenal in meciul cu Steaua
Jens Lehmann, care a fost accidentat si apoi a pierdut locul de titular, revine in lotul echipei Arsenal Londra pentru meciul cu Steaua

Portarul german Jens Lehmann, care a fost accidentat si apoi a pierdut locul de titular, revine in lotul echipei Arsenal Londra pentru meciul cu Steaua, programat miercuri, de la ora 21.45, in ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor, informeaza agentia Sportinglife.

De asemenea, atacantul olandez Robin van Persie este refacut si el dupa o problema la genunchi care l-a tinut departe de gazon din luna octombrie. Si mijlocasul Abou Diaby este apt, dupa o problema la spate.

"Avem sanse mai mari de 50 la suta de a castiga grupa. Sevilla are un meci dificil la Praga. Vrem sa terminam grupa cu o victorie, este foarte important pentru noi sa castigam meciul cu Steaua, deoarece daca Sevilla se impiedica, vom termina primii. Voi incerca sa gasesc balanta corecta in privinta selectiei jucatorilor pentru acest meci", a spus antrenorul englezilor, Arsene Wenger.

Tehnicianul francez le-ar putea da o sansa in meciul cu Steaua jucatorilor Nicklas Bendtner, Philippe Senderos sau brazilianului Denilson.

Jucatorii care intra in calculele lui Wenger sunt: Almunia, Lehmann – J. Hoyte, Gallas, Senderos, Traore, Diaby, Gilberto, Diarra, Denilson, Walcott, Bendtner, Fabianski, Van Persie, Eduardo, Sagna, Clichy, Toure, Rosicky, Adebayor, Song, Eboue.

Meciul Arsenal – Steaua se va disputa miercuri, pe Emirates Stadium din Londra, de la ora 21.45, in etapa a VI-a, ultima a grupei H din Liga Campionilor, si va fi transmis in direct de Pro TV.