Lemerre aseamana Romania cu Franta

Apropo.ro / 08.02.2002, 08:50
Lemerre aseamana Romania cu Franta
Antrenorul reprezentativei de fotbal a Franței, Roger Lemerre, a declarat ca echipa României este cea care se apropie cel mai mult, prin creativitate, de naționala franceza, informeaza site-ul oficial al Federației Franceze de Fotbal. "Acest meci amical disputat în compania

Antrenorul reprezentativei de fotbal a Franței, Roger Lemerre, a declarat ca echipa României este cea care se apropie cel mai mult, prin creativitate, de naționala franceza, informeaza site-ul oficial al Federației Franceze de Fotbal.

„Acest meci amical disputat în compania unei echipe europene foarte valoroase reprezinta un test foarte bun pentru Franța. Am observat în jocul naționalei României are aceeași competența, existînd în plus o doza de șiretenie”, a declarat Roger Lemerre.

Reunirea lotului echipei Franței va avea loc luni dimineața. Roger Lemerre va susține o conferința de presa la sediul forului francez de fotbal, dupa care va avea loc prezentarea noului echipament al naționalei franceze. Jucatorii vor intra în cantonament luni, la centrul de pregatire de la Clairefontaine.

Potrivit site-ului federației franceze, prețul biletelor pentru meciul amical cu România variaza între 14 și 75 de euro.

Sursa:www.mediafax.ro