Lemurii au pierdut-o pe Daniela Crudu după evadarea din ”Ultimul Trib”: ”S-au lepădat de mine, au spus că sunt o povară”

De: Alexandra Necsoiu / 02.11.2018, 12:06
Lemurii au pierdut-o pe Daniela Crudu după evadarea din ”Ultimul Trib”: ”S-au lepădat de mine, au spus că sunt o povară”
Petrecerea de pomină din ultima noapte petrecută de Lemuri la vilă şi încheiată cu o evadare a lui Dima Trofim şi Sorin Brotnei a atras asupra echipei mai multe pedepse. Ca urmare, Lemurii au pierdut un om înaintea jocului de Teritoriu, dar şi vila, şi au ajuns în satul malgaş.

Noaptea dinaintea jocului de Duel a fost una foarte lungă pentru Lemurii care au petrecut de ziua lui Ionuţ Iftimoaie, iar în toiul nopţii Dima Trofim şi Sorin Brotnei au fugit de la vilă. ”Am mers în Sakalava, să ne întâlnim cu fraţii nostrii albaştri”, a spus Brotnei la întoarcere. ”Eu am crezut că visez, credeam că sunt încă la concurs, la probe”, a povestit Silviu Mircescu amuzat de întâlnirea nocturnă. La lumina zilei, Lemurii au văzut dezastrul făcut la petrecere şi au început să facă recensământul farfuriilor sparte şi al mobilierului distrus. Şi când credeau că vor avea parte de o zi liniştită, de refacere, Dima şi Sorin au aflat că trebuie să meargă şi ei la jocul de Duel. ”Mă aşteptam să fim pedepsiţi, dar nu mă aşteptam să înceapă atât de devreme”, a spus Dima. Rămaşi acasă, Ionuţ Iftimoaie şi fetele s-au apucat e curăţenie, însă gândurile negre nu le-au dat pace. ”Mă gândesc că ar putea să îi facă să se dueleze între ei şi unul să plece”, a spus Sorana, recunoscând că aventura băieţilor a fost una periculoasă şi se putea încheia tragic.

Iar dacă în satul malgaş Cosmin Pădureanu se pregătea să plece la joc alături de susţinătoarele sale Mama Vula şi ”Tanti Florica”, pe insula pustie Roxana Chiperi a încercat să se păstreze calmă înaintea jocului care o putea trimite acasă. ”Îmi doresc să rămân cât să ajut echipa să schimbe teritoriul, altfel… eu am ajuns la punctul maxim de suportabilitate în ceea ce priveşte condiţiile”, a mărturisit aceasta.

Pe terenul de ”luptă”, Cosmin a avut primele emoţii după ce a văzut că Roxana Chiperi, prietena sa de mulţi ani, este adversarul său. Pentru proba de eliminare, cei doi au fost legaţi la mâini şi au fost nevoiţi să parcurgă un traseu cu obstacole şi să care săculeţi în care se aflau cuburi de lemn, din care la final au constuit un turn folosindu-se doar de picioare. Încurajată în permanenţă de pe margine de Cornelia Condeescu şi căpitanul Alex Filip, Roxana Chiperi a reuşit să termine prima traseul, chiar dacă în lacrimi. Echipa albastră a pierdut astfel şi al patrulea membru, lăsându-i în dificultate. ”Mi-am ţinut promisiunea, am spus că o să dau tot şi am reuşit. Chiar dacă am fost rivali, nu am simţit duşmănie în duelul acesta”, a spus Roxana printre lacrimi. ”Elevul şi-a învins profesorul, bravo, Roxana!”, i-a spus Cosmin şi a sărutat-o părinteşte pe frunte.  

Întoarse în sat, Mama Vula şi ”Tanti Florica” le-au dat vestea proastă Cameleonilor. ”Nu e glumă, nu vezi că suferă femeia asta, plânge?!”, a încercat Silviu Geandră să îi spună colegului său Silviu Mircescu, după ce acesta a continuat să îl caute pe Cosmin pe uliţele satului.

Lemurii, Cameleonii şi Crocodilii s-au pregătit apoi pentru un nou joc de Teritoriu, în care echipa albastră a intrat cu doar trei membri. Cu toate acestea, s-au despărţit cu greu de localnicii care au avut atât de multă grijă de ei. ”Mă uit la oamenii aceştia şi învăţ în fiecare zi lucruri noi de la ei – cât preţuiesc apa, mâncarea”, a spus Silviu Mircescu. Mult mai uşor s-au despărţit de ”casă” Crocodilii, care au plecat cu gândul său nu se întoarcă pe insulă orice-ar fi. ”În sat măcar mai facem un schimb, nici nu mai spun că vreau la vilă. Roxana ne-a dat impulsul de dimineaţă, acum trebuie să luptăm şi noi”, a spus Alex Filip. De partea cealaltă, în echipa Lemurilor, Daniela Crudu a plecat cu sufletul îndoit la jocul de Teritoriu, pentru că mâna ruptă nu o lăsa să joace, dar şi pentru că, în mod bizar, tocmai ea nu îşi mai dorea să se întoarcă la lux. ”Numai ghinioane mi-a adus vila asta, să n-o mai văd!”, a spus Daniela.

Înainte de joc, Lemurii au aflat că vor suporta o pedeapsă pentru petrecerea lor terminată cu o căutare de câteva ore – au fost nevoiţi să aleagă un om pe care să îl transfere echipei Cameleonilor. ”Mă aruncă la gunoi, acum că sunt bolnavă. Lasă, că văd ei acasă”, a spus Daniela Crudu încercând să glumească atunci când echipa a decis ca ea să fie ”sacrificată”. ”Era o pedeapsă pentru cei galbeni, dar nu înţeleg de ce i-au pedepsit şi pe albaştri”, a spus Lola Crudu, cu toţii fiind de acord că aceştia nu au primit niciun ajutor.

Pedeapsa a continuat însă pentru Lemuri – Cameleonii au primit dreptul de a alege cei trei oameni care să joace din echipa Lemurilor, iar Daniela Crudu a fost cea care i-a desemnat pe Sorana, Sorin şi Ioana. ”Am fost puţin dezamăgit, mă aşteptam să nu uite atât de repede că am stat atâtea zile împreună. A mai avut un cartuş de tras şi… l-a tras…”, a spus Ionuţ Iftimoaie nemulţumit că Daniela a ales concurenţii mai puternici să rămână pe margine.

Jocul de Teritoriu, care a implicat echilibru şi multă coordonare, a fost câştigat de Crocodilii care au şi-au făcut deja planurile pentru vila de lux, în timp ce Lemurii au reuşit să câştige locul al doilea, care le-a asigurat o săptămână în sat. Cu trei oameni şi unul cu mâna ruptă, Cameleonii au ajuns astfel pe insula pustie.
La final, însă, Lemurii au sfârşit prin a se certa între ei, după ce Sorana s-a supărat că Ionuţ şi Dima au ţipat la ea de pe margine. ”Probabil Sorana a fost azi mai sensibilă şi nu a înţeles indicaţiie lui Ionuţ”, a spus Sorin. ”Vezi, de aceea a ales-o Daniela… pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti.. dacă o lăsam, încă mai număra găini”, a spus Iftimoaie.

Pe insula pustie, Daniela Crudu a dat frâu sentimentelor pe care nu le-a lăsat să se vadă în faţa Lemurilor. ”Nu am vrut să le dau satisfacţie, dar e dureros, m-am implicat şi am pus suflet. S-au lepădat de mine. Au spus că sunt o povară… Cu siguranţă colegii mei mă vor ajuta, deja se poartă foarte frumos cu mine, mă ajută pentru că văd că nu pot să mă descurc cu mâna asta”, a mărturisit Daniela. Şi când credea că mai rău nu poate fi pe insula pustie, în toiul nopţii s-a pornit o ploaie puternică, iar stropii mari au trecut rapid prin frunzele adăpostului lor improvizat.  

Cum se vor descurca Daniela şi noii săi colegi Cameleoni în continuare, telespectatorii pot afla joia viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.