Lemurii, Crocodilii şi Cameleonii îşi aleg liderii pentru prima confruntare a căpitanilor din ”Ultimul Trib”

De: Cristiana Trifu / 26.09.2018, 11:20
Lemurii, Crocodilii şi Cameleonii îşi aleg liderii pentru prima confruntare a căpitanilor din ”Ultimul Trib”
Cameleonul Silviu Mircescu, crocodilul Alex Filip şi lemurul Ionuţ Iftimoaie intră în prima cursă a Căpitanilor, joi, de la ora 20:00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib” şi ar putea aduce tribului lor un premiu care să le schimbe viaţa în teritorii.

Cei trei căpitani vor avea ocazia, joi, se la ora 20:00, la Antena 1, de a lupta pentru un premiu care să le îmbunătăţească viaţa în Madagascar! Silviu Mircescu, Alex Filip şi Ionuţ Iftimoaie ar putea câştiga un milion de ariary, o sumă colosală pentru insula africană, în care un salariu variază între 150.000 şi 250.000 de ariary.

Lemurii vor fi reprezentaţi în prima luptă a căpitanilor de Ionuţ Iftimoaie, căruia toţi îi admiră modul în care ştie să gestioneze situaţiile de criză cu foarte mult calm şi tact. ”Eu mă simt în siguranţă lângă el, uneori e multă agitaţie şi simt nevoia să îl văd, ca să îi simt energia când începe să vorbească, parcă se face o zonă de calm şi deja gândesc mai limpede”, a mărturisit Paula Chirilă.

Din partea Camelonilor, Silviu Mircescu s-a aruncat cu capul înainte în înfruntare. ”Dacă aş putea, m-aş băga în toate proiectele posibile, aş munci tot timpul. Sunt foarte ambiţios, vreau să văd cât rezist la presiunea asta şi fizică, şi psihică”, a mărturisit actorul.

Crocodilii şi-au ales căpitanul încă de la sosirea în Madagascar în persoana lui Alex Filip, luptător profesionist de kick-boxing, aşa că intră în joc fără emoţii. ”Pentru a face ce fac eu nu există loc de vulnerabilităţi şi chiar dacă practic un sport individual, fără echipa din spatele meu, nimic nu ar fi posibil. Atuul meu vor fi mereu ambiţia, încăpăţânarea, perseverenţa”, spune despre el Alex.

Iar dacă alegerea căpitanilor a fost cât se poate de simplă pentru concurenţi, gândul la premiu i-a pus în dificultate. ”Ne gândeam să mergem în sat cu daruri la copii, dacă vom câştiga”, a spus Roxana Chiperi, având în vedere că la vilă, Crocodilii au tot ce şi-ar putea dori. Aceeaşi sumă, le-ar putea ajunge Cameleonilor sau Lemurilor să îşi asigure traiul pe insula pustie sau în sat şi să îşi cumpere chiar şi produse cărora le-au dus dorul. ”Mi-aş lua o bere”, a recunoscut Daniela Crudu.
Cum se vor descurca cei trei căpitani în această înfruntare, telespectatorii pot afla joi seara, de la ora 20:00, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”, la Antena 1.