”Lemurii” din ”Ultimul Trib”, cu gândul acasă, la familie: ”Mi-e dor să îi simt mirosul seara”

De: Cristiana Trifu / 28.08.2018, 12:09
”Lemurii” din ”Ultimul Trib”, cu gândul acasă, la familie: ”Mi-e dor să îi simt mirosul seara”
Pe lângă competiţiile care îi ţin în alertă şi noile provocări pe care le primesc zi de zi, concurenţii din ”Ultimul Trib” sunt răvăşiţi de dorul de casă, după cum chiar ei recunosc. Cum reuşesc aceştia să îşi înfrângă dorul, telespectatorii vor putea vedea începând cu 6 şi 7 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, în primele două ediţii ale emisiunii ”Ultimul Trib

”Am cules câteva reţete pe care am să le duc acasă şi… mi-e foarte dor de acasă, de fiica mea. Mi-e dor să îi simt mirosul seara când merge la nani, mi-e dor de prietenii mei, de mama, de patul meu confortabil, de lenea care mă lua dimineaţa când simţeam mirosul de cafea în casă”, mărturiseşte Paula Chirilă, în timp ce colegul său ”Lemur”, Sorin Brotnei, e mereu cu gândul la soţia sa însărcinată.

”Experienţa în Madagascar e una cum doar mi-am imaginat, dar ca întotdeauna viaţa bate filmul! Realitatea este cu totul alta faţă de ceea ce mă aşteptam să găsesc aici. Mi-e dor de casă, de soţia mea şi de fetiţa care urmează să se nască şi îmi doresc foarte mult să mă întorc, însă nu înainte de a gust cât mai mult din experienţa de aici şi orice s-ar întâmpla vreau să fiu cu capul sus, chiar dacă de multe ori sufletul şi mintea îmi sunt în alte parte”, a spus şi Brotnei.

Şi Ionuţ Iftimoaie spune că tăria sa stă mereu în familia sa, astfel că mereu se gândeşte la ei pentru a se mobiliza. ”Odată ajuns aici, tot ce pot să vă spun că nu simt lipsa decât a ceea ce deja îmi lipsea din momentul în care am închis uşa în urma mea: familia. Suntem o echipă frumoasă, suntem poate nu cei mai puternici ca şi masă musculară, poate nu cei mai grei, dar cu siguranţă cei mai uniţi şi suntem într-adevăr un spirit de echipă atunci când vine vorba de fair play. Eliminarea nu vine în urma unui vot, ci în urma unei competiţii, aşa că depinde mult de coechipieri dacă te vor trimite la duel, dar ţine de ţine dacă te întorci cu zâmbetul pe buze înapoi la ei sau acasă, la cei dragi”, povesteşte Ionuţ Iftimoaie.

Cum se vor descurca Ionuţ Iftimoaie, Sorin Brotnei, Paula Chirilă şi ceilalţi ”Lemuri”, telespectatorii vor afla începând cu 6 şi 7 septembrie, în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1.
În fiecare săptămână, cele trei triburi – de vedete, sportivi şi oamani de rând – se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.