Lena Rohozneanu și picioarele ei interminabile, pe coperta revistei Playboy noiembrie

Apropo.ro / 04.11.2013, 16:09
Pe coperta din noiembrie a revistei Playboy o puteti admira pe Lena Rohozneanu, împreună cu interminabilele ei picioare.

Lena este soție de handbalist de echipa națională și, în afară de faptul că își dorește să devină o cunoscută creatoare de modă, nu scapă niciun prilej pentru a arăta că…are cu ce. Alături de ea, Claudia Stoica, playmate-ul din această lună, e de părere că fiecare femeie emană sexualitate. Cel mai bun exemplu? Ea însăși.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

Tot la capitolul sexualitate alte trei pictoriale vă vor reaminti de ce Playboy este revista frumuseții supreme: Carly Lauren, Jenna Marshall și, mai ales, Alyshia Ashlee își expun toate atuurile pentru care bărbații ar merge până în pânzele albe.

lena

Dar, așa cum știți, nu numai fetele fac din „iepuraș” preferatul tuturor, ci și personalitățile artistice pe care acesta le prezintă. În noiembrie, Nicu Alifantis e protagonistul unui interviu încântător, în care muzicianul baladelor romantice rememorează vremurile de altădată, momente petrecute alături de mari nume ale vieții culturale din România dar vorbește și despre timpurile actuale și relația lui cu publicul tânăr.

Alături de el, Ana Ularu, actriță tânără și de mare succes, vă vorbește despre cel mai recent film al ei dar și despre motivele pentru care – cel puțin deocamdată – nu pozează în Playboy.

lena

Tot în acest număr citiți un material cu cei mai periculoși criminali în serie din istoria omenirii, dar descoperiți și o listă cu lucruri insolite pe care le puteți încerca în timpul vieții: de la șofatul unui Ferrari ca un italian la cumpărarea unui rechin ca animal de companie. Plus multe alte materiale despre mașini, muzică, filme, scule, fashion, umor.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 4 noiembrie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.