Lenny Kravitz a ajuns sa locuiasca intr-o rulota

Apropo.ro / 20.08.2011, 15:30
Lenny Kravitz a ajuns sa locuiasca intr-o rulota
Lenny Kravitz locuieste de doi ani intr-o rulota, pe insula Eleuthera din Bahamas. Aici a gasit inspiratia necesara pentru a scrie cel mai recent album al sau.

Lenny Kravitz locuieste, de aproximativ doi ani, intr-o rulota, pe o plaja din insula Eleuthera din Bahamas, unde, de altfel, s-a simtit inspirat sa compuna cel mai recent album al sau, „Black And White America”.

Cantaretul in varsta de 47 de ani se simte „acasa” pe aceasta insula, care este locul de nastere al mamei sale, si aici si-a gasit inspiratia sa compuna cel mai recent album al sau, „Black And White America”, informeaza contactmusic.com..

Lenny, care recent si-a vandut locuinta din New York, dar care are o alta casa la Paris, a declarat: ” Aici este locul unde ma simt cel mai acasa. Am tot venit si plecat de aici de la varsta de cinci ani si am locuit aici in ultimii doi ani”.

„Locuiesc intr-o rulota, pe plaja, fara lux, am un caine, un hamac si un jeep pe care l-am cumparat cand mi-am lansat primul album. Ma trezesc noaptea auzind muzica, o aud in josul drumului printre copaci, deci imi stimuleaza creativitatea”, a mai spus acesta.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro!