Lenny Kravitz concerteaza la Bucuresti, in vara

De: Dragos Tanase / 12.12.2007, 10:45
Lenny Kravitz concerteaza la Bucuresti, in vara
Cantaretul american Lenny Kravitz va sustine un concert pe stadionul Cotroceni, pe 26 iulie 2008, de la ora 19:00.

Lenny Kravitz va sustine un concert pe stadionul Cotroceni, la data de 26 iulie 2008, de la ora 19:00, potrivit organizatorilor de la Emag!c Entertainment.

La anul, in luna februarie, artistul va lansa al 8-lea album de studio, “It Is Time For A Love Revolution”, material ce va fi promovat in cadrul acestui turneu mondial care include si Romania.

Cantaretul american este unul dintre cei mai apreciati artisti rock din ultimii 20 de ani, atragand atentia inca de la debut printr-un stil inconfundabil, imbinand original influente soul, funk, reggae, hard rock si folk.

Hit-uri de succes precum “Are You Gonna Go My Way”, “If You Can’t Say No”, “I belong to you”, “Fly Away”, “American Woman”, “Again”, “Believe in me” sau “Dig In” i-au adus atat aprecierea publicului, cat si numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard si Grammy pentru cel mai bun artist rock, 4 ani la rand intre 1999 si 2002. De-a lungul intregii cariere, Lenny Kravitz a lansat 8 albume (incluzand o colectie “Greatest Hits”), care s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume!

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz vor fi puse in vanzare, in curand, pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Acelasi organizator ii va aduce la Bucuresti pe Kylie Minogue (17 mai 2008) si pe englezii de la Iron Maiden (4 august 2008).