Lenny Kravitz va cânta alături de Katy Perry

De: Nicoleta Nicolae / 12.01.2015, 10:45
Lenny Kravitz va cânta alături de Katy Perry
Lenny Kravitz va participa alături de cântăreaţa pop Katy Perry la tradiţionalul spectacol organizat în pauza finalei campionatului de fotbal american din 2015 - Super Bowl - care va avea loc pe 1 februarie în oraşul Glendale din statul american Arizona, a anunţat, sâmbătă, artista americană.
Lenny Kravitz, în vârstă de 50 de ani, va urca pe scenă alături de Katy Perry, care a fost aleasă de Liga naţională de fotbal american (NFL) şi de difuzorii galei Super Bowl, în noiembrie, pentru a cânta în timpul pauzei dintre cele două reprize ale finalei, informează AFP.
 
Rockerul american a vândut în cariera sa impresionantă peste 38 milioane de albume pe plan mondial.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Mult aşteptatul spectacol organizat în fiecare an în pauza finalei NFL a fost asigurat anul trecut de cântăreţul Bruno Mars şi de grupul rock Red Hot Chili Peppers. Show-ul a fost vizionat de un număr record de 111,5 milioane de telespectatori în Statele Unite ale Americii.
 
Cântăreaţa Katy Perry, în vârstă de 30 de ani, a devenit cunoscută graţie unor piese cu mare priză la public, precum „I Kissed A Girl”, „Firework”, „California Gurls”, „Dark Horse” şi „Part of Me”.
 
Conform Mediafax, Artista americană este, de asemenea, vedeta cu cei mai mulţi admiratori pe Twitter.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Industria muzicală consideră gala Super Bowl una dintre cele mai bune modalităţi de promovare, artiştii aşteptându-se la creşteri ale vânzărilor de discuri în urma concertelor din pauza evenimentului sportiv. Super Bowl este folosită adeseori ca o oportunitate de a anunţa lansarea de noi albume şi turnee.