Lenovo a lansat ThinkPad T60 cu ecran lat

Apropo.ro / 30.11.2006, 14:13
Lenovo a lansat ThinkPad T60 cu ecran lat
Lenovo a lansat notebook -ul ThinkPad T60 cu ecran lat, primul din seria T produs de companie cu ecran lat de 15,4 inch. ThinkPad T60 are o greutate începând de la 2,3 kilograme, fiind cel mai usor notebook cu ecran lat, de 15,4 inch, dintre modelele oferite de primii cinci vânzatori de

Lenovo a lansat notebook -ul ThinkPad T60 cu ecran lat, primul din seria T produs de companie cu ecran lat de 15,4 inch.

ThinkPad T60 are o greutate începând de la 2,3 kilograme, fiind cel mai usor notebook cu ecran lat, de 15,4 inch, dintre modelele oferite de primii cinci vânzatori de PC-uri, potrivit unui comunicat al companiei.

„Pe masura ce popularitatea ecranului lat se extinde, dinspre piata consumatorilor individuali catre clientii de business, noul Lenovo ThinkPad T60 cu ecran lat ofera mai multe optiuni utilizatorilor,” a declarat Sam Dusi, Director Executiv de Marketing, Lenovo Notebook Business Unit.

Dimensiunile modelului Lenovo ThinkPad T60 ofera un unghi de vizualizare mai bun si o pozitie de odihna pentru mâini mai comoda decât modelul de notebook cu ecran de 14 -inch. Modelul încape în spatii fizice strâmte, si permite afisarea pe ecran a unui volum de date cu 30% mai mare decât display -ul de 14-inch. Acest spatiu suplimentar confera un look deosebit prezentarilor, ajutându-i pe utilizatori sa foloseasca la maximum vizibilitatea oferita de ecran, se arata în comunicatul companiei.

„Posibilitatea de a opta pentru capacitati grafice integrate de la Intel sau a celor ATI pe un ecran optional WSXGA+ îi ajuta o data în plus pe utilizatori sa creeze cele mai vii si mai impresionante prezentari multimedia pe noul laptop cu ecran lat”, potrivit Lenovo.

ThinkPad T60 dispune de optiuni de conectivitate wireless, precum 3G WWAN3 integrat pe retelele Cingular sau Verizon, un card WLAN încorporat, bazat pe tehnologia 802.11n4, Tehnologie Bluetooth Wireless si Infrarosu.

De asemenea, T60 este dotat cu Access Connections, tehnologie ThinkVantage care îi ajuta pe utilizatori sa se conecteze la Internet, când trec de la conexiuni prin cablu la cele wireless.

Noul notebook ofera o durata de viata a bateriei de sase ore, iar formatul îngust începe de la 2,8 centimetri.

Lenovo ThinkPad T60 este dotat cu procesoare Intel CoreTM 2 Duo, iar clientii vor fi pregatiti pentru urmatorul sistem de operare, cu optiuni de modele Microsoft Windows VistaTM Capable sau VistaTM Premium Ready.

Notebook -ul este dotat cu instrumente de securizare de la Lenovo, precum Embedded Security System si un cititor optional de amprente, care stabileste mai multe niveluri de protectie împotriva accesarii neautorizate a datelor.

Preturile pentru modelele Lenovo ThinkPad T60 cu ecran lat încep de la 2.052 dolari. Modelele sunt disponibile începând cu finele lunii noiembrie, prin reteaua de parteneri autorizati