Leo Iorga are o vila de lux la Eforie Nord. Închiriază camere cu 60 de lei/noapte

Apropo.ro / 21.06.2018, 11:50
Leo Iorga are o vila de lux la Eforie Nord. Închiriază camere cu 60 de lei/noapte
Solistul Leo Iorga (53 de ani) se luptă de şapte ani cu cancerul la plămâni. Pentru că ultimele analize sunt alarmante, medicii i-au recomandat solistului un tratament revoluţionar, la o clinică din Turcia.

Cântăreţul are nevoie de 50.000 de euro pentru tratament. Artistul a trecut şi prin cinci intervenţii chirurgicale, la plămâni, la creier şi la glandele suprarenale, pentru extirparea unor tumori.

Vrea să-şi vândă vila cu 250.000 de euro

Pentru a face rost de bani, Leo Iorga încearcă de doi ani să-şi vândă vila cu 10 camere pe care o are la Eforie Nord, Vila ”Iorga’S House”.

Leo Iorga diagnosticat cu cancer pulmonar din 2011, nu face bani doar din spectacole, şi, pentru a-şi plăti costisitoarele tratamente, el închiriază Vila ”Iorga’S House”, din Eforie Nord. Interpretul a încercat să o vândă, însă nimeni nu a scos din buzunar suma de 250.000 de lei. Pensiunea solistului are camere libere, la preţul de 60 de lei pe noapte, iar pentru o cameră triplă plătiţi 90 de lei. Însă beneficiaţi aici de tot confortul, vila fiind într-o zonă liniştită.