Leo Rojas a uimit Germania cu o piesa a lui Gheorghe Zamfir (Video)

Apropo.ro / 20.12.2011, 16:30
Leo Rojas a uimit Germania cu o piesa a lui Gheorghe Zamfir (Video)
Ecuadorianul leo Rojas a castigat concursul de talente "Das Supertalent 2011" din Germania interpretand piesa lui Gheorghe Zamfir "The Lonely Sheperd", intr-un stil propriu.

Ecuadorianul Leo Rojas (indian la origine), in varsta de 27 de ani, a reusit sa cucereasca inimile publicului german de la concursul „Das Supertalent 2011” (in varianta romaneasca „Romanii au talent„) cu ajutorul talentului sau si al piesei „The Lonely Sheperd” compusa de naistul Gheorghe Zamfir, pe care a adaptat-o stilului sau. El a mai cantat in cadrul concursului si piesa „El Condor Pasa„.

A castigat Germany’s Got Talent cu melodia lui Gheorghe Zamfir de pe tare.ro

Leo isi castiga banii cantand pe strada, iar acum, cu premiul de 100.000 de euro, isi va construi o casa unde sa locuiasca alaturi de familia sa.

Concursul „Das Supertalent 2011” nu a fost emotionat si plin de surprize doar pentru juriu si public, ci chiar si pentru Rojas. La concurs a venit si mama sa pe care nu o mai vazuse de 7 ani de zile. Ea a vrut sa isi sustina fiul. Intalnirea celor doi i-a sensibilizat pe cei prezenti pana la lacrimi.