Leona Lewis si inelul de logodna

Apropo.ro / 26.05.2008, 16:55
Cea care tine primul loc al topurilor muzicale, Leona Lewis, a aratat presei inelul de logodna cu Lou Al-Chamaa, un electrician.

Cea care tine primul loc al topurilor muzicale, Leona Lewis – 23 ani, a aratat presei inelul care se considera ca a fost primit pentru logodna ei cu Lou Al-Chamaa.

Initial a negat toate speculatiile unei posibile logodne cu iubitul electrician, insa inelul de pe deget este unul impresionant cu diamante. Chiar daca ea neaga faptul ca logodna ar fi avut loc in luna noiembrie a anului trecut, recunoaste ca Lou este alesul inimii sale "Eu si Lou suntem foarte buni prieteni si asta este cel mai important, ca suntem prieteni si ca peterecm timp frumos impreuna".

Cantareata se cunoaste cu Lou inca de pe vremea cand acesta avea doar 11 ani, iar ea 17 ani.

El este fanul numarul 1 al Leonei si ii este alaturi de fiecare data cand are nevoie. Leona a adaugat "Inca suntem prea tineri sa ne casatorim".

Leona a devenit prima britanica de 20 de ani care a tinut locul intai al topurilor din SUA, cu hitul "Bleeding Love".

Leona si fotbalistul David Backham vor fi starurile ce vor inchide ceremonia Jocurilor Olimpice de la Beijing. Castigatoarea concursului "X Factor" va canta in fata unei audiente de peste 150 milioane de persoane.

David Beckham, 34 ani, va veni de la Los Angeles pentru a oferi un moment unic celor prezenti, premergator evenimentului din 2012 al jocurilor olimpice.

Leona Lewis – Bleeding Love