Leonard Cohen a oferit romanilor trei ore de magie! (poze)

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 05.09.2009, 16:03
Leonard Cohen a concertat aseara la Bucuresti timp de trei ore, in fata unui public de circa 7.500 de persoane.

Leonard Cohen a concertat aseara la Bucuresti, pe stadionul Iolanda Balas Soter, timp de trei ore, in fata unui public de circa 7.500 de persoane.

Modest, foarte talentat si cu o voce extraordinare, Leonard nu si-a dezamagit nici de aceasta data fanii, acestia la randul lor rasplatindu-l cu aplauze si ovatii pe tot parcursul spectacolului.

Punctual, Leonard si-a facut aparitia in scena in aplauzele publicului la ora 20:00 si a inceput concertul cu piesa "Dance Me To The End Of Love", continuand apoi cu "The Future" si "Ain’t No Cure For Love".

"Multumesc mult, prieteni. Multumesc mult ca m-ati chemat din nou la Bucuresti. Nu stiu cand voi mai putea ajunge, asa ca in seara asta vom da tot ce putem", a spus artistul.

Leonard Cohen

Leonard Cohen

"Everybody Knows", "In My Secret Life", "Suzanne", "The Gypsy’s Wife", "Take This Waltz" si "I’m your man", sunt doar cateva dintre melodiile cu care Leonard a vrajit publicul bucurestean.

Leonard Cohen

Leonard Cohen interpretand "Dance Me To The End Of Love"

Artistul s-a retras de pe scena, pentru a reveni apoi de trei ori, la bis, cu alte melodii celebre: "So Long, Marianne", "First We Take Manhattan", "If It Be Your Will" si "Closing Time".

La final, Leonard Cohen a cantat publicului "I Tried To Leave You" si si-a exprimat bucuria de a se afla alaturi de fanii sai: "A fost o mare onoare sa cant pentru inimi ca ale voastre si sa fiu primit in ele".

Leonard Cohen

Leonard Cohen a oferit romanilor trei ore de magie

Alaturi de Cohen pe scena au mai urcat instrumentistii: Javier Mas, Bob Metzger, Dino Soldo, Rafael Gayol, Neil Larsen, Roscoe Beck si Sharon Robinson, Charley Webb, Hattie Webb (baking vocals).

Leonard Cohen

Leonard Cohen a reusit sa ajunga la inima fanilor din Romania, oferindu-le acestora un concert magic.

Foto: Cosmin Bararu

Leonard Cohen – Dance me to the end of love

Leonard Cohen – Dance me to the end of love de pe tare.ro