Leonard Cohen, inconfundabil. Il Divo au oferit surprize muzicale

Apropo.ro / 24.09.2012, 15:30
Weekend muzical la București! Leonard Cohen și Il Divo și-au deschis inimile pentru publicul autohton. Citește aici un interviu cu tenorii de la Il Divo.

Românii au avut parte de un weekend muzical. În Piața Constituției din Capiatlă, au concertat Leonard Cohen, pe 22 septembrie, și Il Divo, pe 23 septembrie.

Ambele concerte au încălzit sufletele celor din public, în ciuda vremii răcoroase de afară.

Leonard Cohen a fost sobru și impresionant, cald și emoționant, și a oferit prin concertul său doza de liniște și relaxare necesară unei persoane aflate în continuă mișcare. A reușit să oprească timpul în loc pentru trei ore de muzică de calitate.

Leonard Cohen

Leonard Cohen

Seara de 23 septembrie a aparținut celor de la Il Divo, un grup format din patru tenori extrem de apreciați peste hotare, și aflați pentru prima dată în România.

Protvmagazin.ro a stat de vorbă cu Il Divo și a aflat câteva lucruri interesante din viața lor artistică, dar și personală.

Tenorii de la Il Divo au fost încântați că se află în România, despre care au aflat câteceva de la prieteni de-ai lor din Anglia.

Il Divo

Unul singur dintre cei patru este burlac, iar după ce a afirmat că este fan Tom Jones, fanele din întreaga lume îi trimit lenjeria lor intimă.

Il Divo au mai spus că au avut colaborări interesante până acum: Barbara Streisand, Celine Dion, iar pe viitor nu ar refuza să cânte împreună cu Beyonce sau Eminem.

Citește interviul intergral cu tenorii de la Il Divo, pe protvmagazin.ro