Leonard Cohen revine la Bucureşti

De: Pusa Toader / 31.05.2012, 16:42
Leonard Cohen revine la Bucureşti
Leonard Cohen revine la Bucureşti, în această toamnă, pe 22 septembrie, în cadrul turneului de promovare al celui de-al doisprezecelea album, “Old Ideas”.

Vocea cu timbru inconfundabil a lui Leonard Cohen va răsuna, de această dată, în Piaţa Constituţiei din Capitală. După un lung periplu pe toate meridianele globului, în perioada 2008 – 2010, albumul „Old Ideas” aduce „zece cântece noi, pe care nimeni nu le ştie, dar toţi le vor preţui”.
Old Ideas Tour 2012 pune faţă în faţă cântecele de pe noul album şi majoritatea pieselor care l-au transformat în legendă pe poetul-cântăreţ.
Odată cu lansarea „Old Ideas”, Leonard Cohen a primit un cadou neaşteptat din partea întregului mapamond: încă din prima săptămână de la lansare, albumul s-a clasat pe primul loc în topurile din întreaga lume.
Biletele pentru concert se vor pune în vânzare în data de 1 iunie şi se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.