Leonard Doroftei: ”S-au distrus vieţi, s-au pierdut copii din cauza asta”

Apropo.ro / 08.06.2018, 11:10
Leonard Doroftei: ”S-au distrus vieţi, s-au pierdut copii din cauza asta”
Cel de-al doilea episod al serialului ”Băieţi de oraş”, difuzat duminică seara, de la ora 22.00, la Antena 1, este unul plin de surprize. Pe lângă umorul şi ironia cu care telespectatorii sunt deja obişnuiţi, nu vor lipsi nici lecţiile de viaţă prin intermediul cărora se trage un semnal de alarmă.

Marele campion Leonard Doroftei, care îşi joacă propriul rol şi acceptă să-l antreneze pe Malone – personaj interpretat de Vlad Drăgulin – pentru meciul vieţii sale, are o reacţie foarte dură în momentul în care află că acesta a apelat la substanţe ce conţin steroizi, pentru a-l ajuta să câştige. Sportivul ia măsuri drastice şi îl avertizează pe Malone că sunt o mulţime de oameni care şi-au pierdut viaţa din această cauză.

”Eu sunt campion mondial, eu nu sunt de acord cu aşa ceva. S-au distrus vieţi, s-au pierdut copii din cauza asta. Dacă mai foloseşti aşa ceva să nu mai vii la mine în sală, eu nu te mai primesc” , spune printre altele, destul de vehement, Leonard Doroftei.
Vlad Drăgulin mărturiseşte că a fost o experienţă incredibilă să lucreze cu un om care îşi iubeşte atât de mult meseria.
”Am întâlnit un campion şi un om care arde pentru meseria lui, se vedea bucuria cu care îmi explica paşii şi loviturile. Poate părea banal ce spun, dar pasiunea şi iubirea faţă de meserie e din ce în ce mai rară în orice domeniu de activitate. De aceea mă bucură să cunosc astfel de oameni”, povesteşte cu mult entuziasm Vlad Drăgulin.
Cum vor evolua conflictele şi ce alte lecţii de viaţă vor mai da actorii din ”Băieţii de oraş”, telespectatorii vor putea vedea duminică, de la ora 22.00, la Antena 1 în cel mai nou episod al serialului.