Leonard Miron a fost numit seful stewarzilor la compania British Airways

Apropo.ro / 12.12.2011, 12:25
Leonard Miron a fost numit seful stewarzilor la compania British Airways
Fostul prezentator de televiziune Leonard Miron a fost numit seful stewarzilor la compania aviatica British Airways.

Absolvent de Medicina si prezentator de televiziune, Leonard Miron a lucrat si ca steward, inca din 2005, la EasyJet, si locuia la Londra.

Pentru acest post s-a luptat cu multi candidati, iar interviul a avut 4 probe ce au durat opt ore. Atunci cand a primit telefonul cu vestea cea mare, Leonard a crezut ca este tinta unei farse, insa cand a realizat ca nu este o minciuna, a izbucnit in lacrimi de fericire.

„Joia trecuta, cand am primit telefonul, am crezut ca sunt la „Plasa de stele”. Eram in taxi si am inceput sa plang ca la o telenovela proasta„, spune Miron.

Leonard Miron

Mama lui Leonard a crezut in horoscopul lui Neti Sandu, caci la zodia lui anunta ca va avea o reusita in plan profesional. Nu a durat mult pana sa se concretizeze lucrurile.

Voi coordona activitatea insotitorilor de bord ocupandu-ma de respectarea standardelor de performanta in calitatea serviciilor si siguranta zborului a celor care se afla zilnic la peste 10.000 m altitudine. Si sunt echipe care reunesc aproape 15.000 insotitori de bord”, spune Leonard despre noul sau job.

Leonard Miron se gandeste si la o vacanta. Aceasta ar putea avea loc in aprilie, cand el va implini 43 de ani.

„Impreuna cu jumatatea mea am decis sa refacem traseul facut de Titanic, de aceasta data pe Queen Mary 2, cel mai scump vas de croaziera…noi insa speram sa facem traseul complet Southampton-New York-Southampton”, mai adauga Leonard Miron.