Leonardo Di Caprio se spală rar și nu folosește deodorant

De: Gabriela Voicu / 19.03.2012, 13:28
Leonardo Di Caprio se spală rar și nu folosește deodorant
Modelul Victoria's Secret Erin Heatherton, noua iubită a lui Leonardo Di Caprio, se plânge din cauza igienei precare a acestuia.

Actorul Leonardo Di Caprio și-ar putea îndepărta noua iubită, modelul Victoria’s Secret Erin Heatherton, din cauza… igienei.

Potrivit presei americane, starul hollywoodian nu se spală și nu folosește deodorant. Pentru că este ecologist convins, Leonardo Di Caprio face economie la apă și săpun, iar despre produsele de îngrijire corporală spune că nu sunt naturale.

Se pare că aceste obiceiuri îi strică relația amoroasă cu îngerașul Victoria’s Secret, care se plânge nu mai poate tolera un astfel de comportament.

Erin Heatherton (Foto: Hepta)

Dragostea pe care o are Leonardo pentru natură i-a schimbat radical viața, iar uneori acest aspect are impact negativ în cuplu. El face duș rar, pentru a nu consuma prea multă apă, și consider că deodorantul nu este natural.

Erin ține foarte mult la el, dar ea începe să creadă că Leo iubește natura mai mult decât pe ea. Modelul i-a cerut să aibă mai multă grijă la igiena personala, potrivit unor surse din anturajul vedetelor.