Leonardo DiCaprio a cumpărat casa lui Jesse Tyler, deținută anterior de Gwen Stefani

De: Nicoleta Lepădatu / 01.06.2021, 20:22
Leonardo DiCaprio a cumpărat casa lui Jesse Tyler, deținută anterior de Gwen Stefani

Actorul premiat cu Oscar Leonardo DiCaprio a cumpărat recent una dintre cele mai interesante vile de la Hollywood. Este vorba despre un „chilipir” de 7 milioane de dolari. Casa era proprietatea lui Jesse Tyler, vedeta din serialul „Modern Family”. Aceasta  aparținuse anterior fostei partenere a lui DiCaprio din filmul „Aviatorul”. Gwen Stefani a locuit în ea în perioada în care a fost căsătorită cu cântărețul și actorul Gavin Rossdale. 

Vila în stil colonial este situată în Los Feliz, unul dintre cele mai cochete cartiere din Los Angeles.  Aceasta a fost achiziționată de Leonardo DiCaprio cu suma de 7,1 milioane de dolari, deși ea fusese scoasă la vânzare cu prețul de 6,995 milioane de dolari. Motivul acestei oferte a fost unul foarte simplu: DiCaprio fusese efectiv cucerit de această proprietate și, cum mai existau câțiva doritori, a vrut să fie sigur că el va fi cel care o va avea. 

Leonardo DiCaprio a cumpărat o casă râvnită de mulți

Construită în 1928, casa a fost transformată vizibil de fiecare proprietar. Spre exemplu, Jesse Tyler Ferguson și soțul său, Justin Mikita, au personalizat-o cu ajutorul lui Peter Gurski, un designer renumit de la Hollywood (același care a proiectat interioarele din serialul „Will & Grace”) care a păstrat o parte din detaliile originale, dar a adăugat și elemente kitsch. Exemple? Tapetul cu maimuțe bete în baie, un logo cu literele J&J pe ușa din față și un cal realizat din piese auto într-una din camerele de zi.

Casa are aproximativ 500 de metri pătrați, patru dormitoare principale și patru băi, pardoseală de teracotă și parchet, tavane casetate sau cu fresce și o culoare diferită pentru fiecare cameră. Una dintre preferatele cuplului care a deținut-o înainte este biblioteca verde (fără cărți): Jesse și Justin au declarat pentru Architectural Digest că este locul unde se relaxează la un cocktail. Nici elementele de confort ale casei nu lipsesc. Printre ele o sală de cinema, cu ecran într-un perete de lemn și proiector retractabil, un Spa, piscină (construită de Gwen Stefani) cu gresie turcoaz și aspect mediteranean. 

CITEȘTE ȘI: EMMY 2014: „Breaking Bad” şi „Modern Family”, cele mai bune seriale

DiCaprio va păstra vila?

Întrebarea pe care toată lumea o pune acum este dacă Leonardo DiCaprio va folosi personal această casă sau o va dărui familiei, așa cum a făcut deja cu o altă vilă în stil Tudor din Los Feliz, unde locuiește acum tatăl său, George DiCaprio. 

Dar, indiferent ce planuri are DiCaprio cu această locuință, un lucru este clar: nu va rămâne fără un acoperiș deasupra capului, având în vedere că mai are o proprietate impresionantă în Bird Street, un alt cartier exclusivist din Los Angeles, formată din trei clădiri cu trei piscine, ca să nu mai vorbim de casa de 23 de milioane de dolari din Malibu sau de apartamentele pe care le deține în Manhattan.

CITEȘTE ȘI: Gwen Stefani, apariţie de senzaţie la premiilor Oscar, alături de iubitul său

Foto: Profimedia Images