Leonardo DiCaprio are o nouă iubită, tot româncă (Poze)

Apropo.ro / 16.03.2012, 10:35
Leonardo DiCaprio se iubește cu românca Linda Croitoru, cunoscută peste Ocean sub numele de Linda Taylor.

Actorul Leonardo DiCaprio a făcut o pasiune pentru fetele din România. După ce s-a iubit cu modelul Mădălina Ghenea, Leonardo se află în relații amoroase cu o altă româncă stabilită peste hotare. Este vorba de Linda Croitoru, alias Linda Taylor, o femeie mult apreciată de americani.

Cei doi sunt și vecini de cartier, în Los Angeles, unde mai locuiesc o mulțime de alte vedete precum Keanu Reeves, sau Nikki Hilton.

Linda Croitoru

Linda Taylor si-a inceput cariera în țară, ca model în emisiunea Superbingo de la Pro TV, apărând în reclame și în videoclipuri pentru Holograf, Krypton și Vunk.

În România, puțini cunosc faptul că Linda s-a iubit cu Răzvan Fodor si fotbalistul Răzvan Raț.

În SUA, Linda Croitoru a fost aleasă dintr-un grup de 400 de fete pentru a apărea în videoclipul trupei Train, dată fiind asemănarea ei cu celebra Sophia Loren, așa cum este și cazul Mădălinei Ghenea.

Linda Croitoru

Linda Croitoru a primit medalia de bronz din partea lui Barack Obama pentru implicarea in campanii caritabile ale Unicef.

În America este cunoscută sub numele de Linda Taylor. Linda îmbina moda cu actoria, a urcat pe cele mai importante podiumuri de modă din lume și e privilegiată pentru că joacă alături de actori celebrii.