Leonardo DiCaprio se iubeste cu un model rus (Poze)

Apropo.ro / 11.08.2009, 13:30
Leonardo DiCaprio are o slabiciune pentru modele, noua sa iubita rusoaica fiind din aceasta bransa.

Leonardo DiCaprio are o slabiciune pentru poker dar mai ales pentru modele, noua sa iubita rusoaica fiind din aceasta bransa, ca si predecesoarele ei.

Starul din "Revolutionary Road" a fost fotografiat in timp ce se giugiulea cu o tanara rusoaica pe o plaja din Ibiza, la un party.

Tanara in varsta de 23 de ani, Anne Vyalitsyna, a pozat pentru Russian Sports Illustrated. Cei prezenti la petrecere au fost martorii actiunilor actorului de 34 de ani, care nu si-a putut tine mainile acasa, ci doar pe top-model.

In ciuda tutoror speculatiilor ca ar avea o relatie cu Anna, Leo nu a confirmat zvonurile.

Prin bratele actorului au cazut indragostite vedete precum Cameron Diaz, Ashley Roberts (Pussycat Dolls), Gisele Bundchen sau Bar Refaeli, de care tocmai s-a despartit.

anna

Anne Vyalitsyna, noua iubita a lui Leo DiCaprio

Fiind un bun prieten cu fostul sot al Madonnei, Guy Ritchie, a fost vazut adesea in preajma acestuia, si se stie ca DiCaprio adora fetele frumoase in jurul sau si sampania buna. In urma cu o saptamana, pe cand cei doi se aflau la o petrecere impreuna, Guy i-a spus lui Leo ca este simpatizat de o admiratoare care vrea sa il cunoasca. Actorul din "Titanic" nu s-a speriat, ci si-a chemat admiratoarea si pe prietenele ei sa vina la ei la masa. Si parea un baiat inofensiv, Leo DiCaprio, devoratorul de modele!

GALERIE FOTO

cameron diaz

Cameron Diaz

gisele

Leo si Gisele

bar refaeli

Bar Refaeli

anna

Anne Vyalitsyna pe catwalk