Leonardo DiCaprio și Rihanna sunt împreună și vor avea un copil

De: Carmen Ulian / 13.01.2015, 17:00
Leonardo DiCaprio și Rihanna sunt împreună și vor avea un copil
Rihanna și Leonardo DiCaprio au stat împreună la petrecerea unei amice comune ce a avut loc la Conacul Playboy. S-a putut observa că sunt împreună, iar apropiații spun că ea ar fi gravidă.

Presa speculează că s-ar fi înfiripat ceva între Rihanna și Leonardo DiCaprio. Cei doi au petrecut împreună la aniversarea unei prietene comune, desfășurată la Conacul Playboy.

Mai mulți prieteni comuni, printre care Paris Hilton, Hilary Duff și Tom Hardy, susțin că i-ar fi văzut pe cei doi fiind ceva mai apropiați, au avut discuții lungi și zâmbete largi. Chiar s-au sărutat fără să le pese de nimeni ca și cum erau de mai multă vreme împreună.

Persoane de la petrecere au confirmat apropierea lor pentru MediaTakeOut, ba chiar și faptul că artista ar fi însărcinată… cu Leonardo, și că și-ar dori să păstreze copilul.

Nu este pentru prima dată când cei doi petrec împreună. De anul nou s-au distrat în St Barts, într-un club select. Rihanna a postat mai multe imagini pe Instagram din vacanța ei din acea perioadă, dar niciuna de la Revelionul cu Leonardo.

Niciunul dintre ei nu vorbește despre posibila lor idilă și nici nu infirmă ceea ce se scrie despre ei. În luna august, Rihanna menționa într-un interviu că actorul este o sursă de inspirație pentru ea. Ambele sunt firi independente și libertine, așa că rămâne de văzut ce fel de cuplu vor forma și pentru cât timp.