Leonardo DiCaprio va produce un film horror

De: Gabriela Voicu / 31.01.2014, 14:45
Leonardo DiCaprio va produce un film horror
Actorul american Leonardo DiCaprio s-a asociat cu doi producători specializați în filme horror pentru a realiza un lungmetraj numit "Home".

Actorul american Leonardo DiCaprio s-a asociat cu doi producători specializați în filme horror pentru a realiza un lungmetraj numit „Home”, care va prezenta o serie de evenimente înspăimântătoare dintr-o casă bântuită. Pentru acest proiect, Leonardo DiCaprio lucrează cu Jason Blum, producătorul francizei „Activitate paranormală”, și Graham King, producătorul filmului „World War Z”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Scenariul va prezenta aventurile unui bărbat care devine convins că locuința pe care părinții lui i-au lăsat-o moștenire este bântuită de spirite malefice.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor personalități. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviației Howard Hughes, în „Aviatorul”, a mai jucat în „Cârtița” (2006), în „Shutter Island” (2010), dar și în „Începutul”, lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în 2011, DiCaprio a jucat în „J. Edgar”, în regia lui Clint Eastwood, și în filmul „Marele Gatsby”, care a avut premiera anul trecut. În prezent, actorul poate fi văzut pe marile ecrane în „Lupul de pe Wall Street”, regizat de Martin Scorsese.