Les Elephants Bizarres deschid recitalul Iyeoka & The Rock by Funk Tribe de la București

De: Carmen Ulian / 03.04.2014, 15:15
Trupa Les Elephants Bizarres a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al artistei americane Iyeoka.

Trupa Les Elephants Bizarres este cu siguranță pe val. După succesul înregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” și a single-ului „În culori”, trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al artistei americane Iyeoka.

LESEB

Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka împreună cu agenția sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru „diversitatea stilistică și influențele multiculturale care se resfrâng în piesele trupei”.

Cele două trupe mai au în comun energia debordantă pe care o manifestă pe scenă și căldura pe care o transmit publicului.

Așadar, publicul care și-a cumpărat bilet pentru concertul ce va avea loc sâmbără, 12 aprilie, în Hard Rock Cafe, va primi două recitaluri de excepție: Les Elephants Bizarres și Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Iyeoka va oferi publicului, în afară de hiturile care au făcut-o cunoscută în întrega lume – „Simply Falling”, „Say Yes”, „Revolution” – și piese noi, creații proaspete care vor apărea probabil pe următorul album al artistei.

iyeoka

Prețurile biletelor sunt:

București – până în data de 11 aprilie: cu loc la masa – 80 de lei, fără loc – 60 de lei ;

București în ziua concertului: cu loc la masă – 90 de lei, fără loc – 70 de lei.

Numărul de locuri la masă este limitat la 300. Acestea sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro. Biletele fără loc sunt disponibile pe www.iabilet.rowww.eventim.ro,www.myticket.ro și www.bilete.ro, în Magazinele Diverta din toată țara, la Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria „Mihai Eminescu”, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas și Cărturești, magazinele InMedio, în oficiile Poștei Române și în toate magazinele UMAN din toată țara (București: Piața Romană, Str George Enescu nr. 30, în Băneasa Shopping City).

Un eveniment prezentat și organizat de BestMusic Live Concerts și Gala