Les Elephants Bizarres lansează albumul „Zoologic”

De: Carmen Ulian / 28.03.2014, 09:45
Les Elephants Bizarres lansează cel de-al doilea album pe 29 martie și vor sărbători evenimentul printr-un concert ce va avea loc în Club Colectiv.

„Zoologic”, noul material al trupei, conține 12 piese originale (și un remix realizat de UNU” (ROA)), printre care și unele dintre cele mai cunoscute single-uri Les Elephants Bizarres în ultimul an: de la Nu Mă Opri, la Wish (You We”re Here) sau În Culori.

QUIZ – În ce țări este permisă biciuirea soțiilor, de Paște?

Noul material vine după o perioadă lungă de așteptări, timp în care trupa a trecut prin mai multe schimbări de componență, ajungând în prezent la formula ideală, cu 7 membri. În tot acest timp, elefanții au compus piese noi, au refăcut melodii mai vechi, au lucrat împreună pentru a ajunge la forma finală de care să fie cei mai mândri pentru acest album.

Despre „Zoologic”, Les Elephants Bizarres spun: „A trecut ceva vreme de la primul album, iar în această perioadă am căutat să ajungem la formula ideală de turmă. Nu am ieșit pe piața cu un album fizic, însă, în tot acest timp, ne-am ținut elefanii aproape scoțând single-uri de care suntem mândri și pe care publicul le-a apreciat și fredonat în ultimii ani. 2014 este anul Zoologic pentru noi, iar albumul acesta include cea mai bună variantă muzicală a noastră, pentru noi este best-of-ul ultimilor doi ani din viața trupei. Cine e cu noi ne va fi alături și sâmbăta aceasta în Colectiv, pentru a sărbători așa cum se cuvine„.

afish

Concertul de lansare a noului album va avea o serie de invitați, artiști pe care Les Elephants Bizarres i-a avut mereu aproape și cu care a colaborat de-a lungul vremii: Deliric, DOC, Cosmin Lupan, dar și echipa Sector 7. Warm-up-ul evenimentului de sâmbătă seara va fi asigurat de Călin Crișan, iar opening act vor fi cei de la The Speakers. Și pentru că petrecerea să fie de pomină, elefanții au pregătit și lansarea celui mai recent clip realizat pentru piesă În Culori, o colaborare cu Deliric.

„Zoologic” este produs de Music în Space, albumul fiind înregistrat și mixat de același Bogdan Popoiag (UNU”), producătorul cu care Les Elephants Bizarres a colaborat de la începuturile sale ca trupă.

Biletele pentru concertul din 29 martie, din club Colectiv, sunt disponibile la prețul de 20 de lei în pre-sale pe www.myticket.ro și www.iabilet.ro și 30 de lei la intrarea în club, în seara evenimentului. Deezer se va ocupa de live streaming-ul întregului concert, pentru fanii care nu vor avea cum să ajungă sâmbătă la petrecerea de lansare.

Albumul „Zoologic” va fi disponibil în magazinele de specialitate din 2 aprilie 2014.

Aplicatia Live-Stream Deezer: http://www.deezer.com/app/leseb-live

Pagina FB Les Elephants Bizarres: https://www.facebook.com/leselephantsbizarres