Les jeux sont faits

Apropo.ro / 12.05.2006, 13:40
Les jeux sont faits
Poate n-ai timp sa te duci in fiecare saptamana in Las Vegas la cazino, dar poti aduce atmosfera din metropola americana la tine in casa. Americanii de la ShuffleMaster au mesterit o ditamai (274l x 160L x 233h cm) masa de joc pe nume Table Master. In centru se afla desigur crupierul,

Poate n-ai timp sa te duci in fiecare saptamana in Las Vegas la cazino, dar poti aduce atmosfera din metropola americana la tine in casa. Americanii de la ShuffleMaster au mesterit o ditamai (274l x 160L x 233h cm) masa de joc pe nume Table Master.

In centru se afla desigur crupierul, dar nu in carne si oase, ci electronic pentru ca apare pe un display cu plasma de dimensiuni mari. In fata ecranului se afla cinci locuri pentru jucatori. Jocul este interactiv, iar crupierul si fondul din spatele lui pot fi schimbate dupa pofta inimii.

Atentie! Crupierul nu este o creatie a PC-ului, ci un om in carne si oase filmat special pentru cele patru jocuri preinstalate in dispozitiv: BlackJack, Let It Ride Bonus, Three Card Poker si Dragon Bonus Baccarat. Cum, n-ai inteles? E ca o masina de jocuri cum sunt si pe la noi, dar mult-mult mai sofisticata. Daca te intereseaza una bucata pentru acasa sau sala de jocuri, cel mai apropiat magazin se afla in Austria, la Viena.

100.000 USD

www.shufflemaster.com

Sursa: