Let”s talk about shoes

Apropo.ro / 18.02.2008, 14:39
Let''s talk about shoes
"Shoes, shoes and more shoes", acesta este sloganul sezonului ce urmeaza...Oricati am avea niciodata nu sunt prea multi!

"Shoes, shoes and more shoes", acesta este sloganul sezonului ce urmeaza…Oricati am avea niciodata nu sunt prea multi…

Trebuie sa pasesti cu dreptul in sezonul ce bate la usa si de aceea ne-am interesat cu privire la ultimele tendinte in materie de pantofi.

Fie ca optezi pentru sandale tip platforma, pantofi stiletto sau balerini trebuie sa ai in vedere ca primavera asta accentual cade pe accesoriile florale.

Acesti pantofi sunt foarte feminini si aduc o nota de romantism oricarei tinute.

Nume sonore din lumea modei si-au spus cuvantul cu privire la ce se poarta in sezonul urmator in materie de pantofi. Noile colectii aduc in atentie moda incaltamintei accesorizate, cu catarame, piatre si barete viu colorate.

Gucci pune accentual pe inaltime si propune pantofi foarte inalti (12-16 cm) lacuiti, metalizati sau din piele naturala.

Tocurile inalte alaturi de un design sexy si totodata delicat te vor face irezistibila!

Pantofii stil botina si cei cu platforma se numara de asemenea printre creatiile lui Gucci, acesta adresandu-se unei femei sic, sexy si cu foarta multa incredere in ea.

Manolo Blahnik, designerul preferat al celor patru newyorkeze din “Sex and the City” si nu numai, vine cu o colectie inspirata din arhitectura moscheei Hagia Sophia din Istambul si are in centru imprimeul floral.

Pantofii cu varful decupat sunt accesoriile perfecte pentru vedeta din tine.Acestia pot fi asortati cu usurinta la orice si sunt mult mai comozi decat pantofii stiletto.

In urmatoarea perioada nu se face economie de culoare si in consecinta poti iesi din tiparul clasicului pantof negru si sa abordezi culori si imprimeuri indraznete.

Foto: Victoria’s Secret