Lewis se retrage dupa ce il bate pe Tyson

Apropo.ro / 11.12.2001, 09:25
Lewis se retrage dupa ce il bate pe Tyson
Pugilistul britanic Lennox Lewis a declarat ca se va retrage din activitatea competitionala daca il va invinge pe americanul Mike Tyson in meciul programat pe data de 6 aprilie pentru titlul mondial la categoria grea, versiunile WBC si IBF Lewis, prezent la spectacolul Personalitatea

Pugilistul britanic Lennox Lewis a declarat ca se va retrage din activitatea competitionala daca il va invinge pe americanul Mike Tyson in meciul programat pe data de 6 aprilie pentru titlul mondial la categoria grea, versiunile WBC si IBF

Lewis, prezent la spectacolul Personalitatea sportiva a anului, organizat de BBC, a afirmat ca o victorie in fata lui Tyson ar fi o incheiere perfecta a carierei sale.

„Cind Muhammad Ali era campion și Joe Frazier și George Foreman se aflau la cel mai inalt nivel. In timpul meu, cei mai importanti pugiliști sintem eu, Evander Holyfield și Tyson. Am boxat deja de doua ori cu Holyfield, iar Tyson urmeaza sa fie ultima parte a spectacolului meu”, a spus britanicul.

Lewis a reciștigat titlurile mondiale WBC și IBF la categoria grea dupa ce l-a invins, luna trecuta, pe Hasim Rahman, intr-un meci desfașurat la Las Vegas.

Pugilistul britanic considera ca Mike Tyson este ultima provocare ce a mai ramas pentru el. „Imediat dupa ce il voi invinge pe Tyson, voi lasa drumul liber pentru tinerii pugiliști”, a declarat Lennox Lewis.
Sursa:www.mediafax.ro